Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Предстои ви преместване в нов дом - а мебелите?

14 Ноември 2017г.
Предстои ви преместване в нов дом - а мебелите?

Защо са ви нужни хамалски услуги?

 

Преместването в ново жилище често е съпроводено с много вълнение и немалко главоболия. Ако последните са ви в повече, може би имате нужда от малко професионална подкрепа. Повечето хора първосигнално решават да потърсят някой близък с голям автомобил, най-добре бус, да съберат приятели и роднини, и с общи усилия да изнесат големите мебели и други вещи. Това е чудесно, но все по-трудно за осъществяване. Ако няма на кого да разчитате или искате сами да се справите, потърсете професионални хамалски услуги за преместване на дома.

Защо да потърсите фирма за хамалски услуги?

Спестяването на средства от всичко, което може, е чудесно за бюджета, но невинаги се отразява добре на здравето. Противно на масовото мнение, хамалските услуги не са скъпи и в никакъв случай не попадат в графа „глезотии“. Все пак, колко често премествате покъщнината си?

Ползването на професионални хамали е от голямо значение за вашия комфорт. Спестявате време и много нерви. Трудно е всичко да бъде предвидено, с отсъствията от работа също не бива да се прекалява, а тежките мебели и многото стълби може да ви докарат болки в гърба.

Хамалски услуги могат да се ползват за преместване на мебели, уреди, вещи, посуда, килими и всичко, което трябва да бъде транспортирано от едно място до друго.

Как да намерите фирма за преместване на дома?

Най-добре ще бъде тя да ви е препоръчана от приятели, които са останали доволни. В Интернет изобилства от фирми и „фирми“, предлагащи хамалски услуги на невероятно ниски цени. Щом са невероятни, то е много възможно да не са реални. При тях може да се начисляват допълнителни такси и да не включват застраховка на вещите.

Силно препоръчваме да се консултирате с няколко фирми за хамалски услуги, за да се ориентирате какви са цените. Ако това няма как да стане по имейл или телефон (понякога преместванията са ясни за обяснение и лесни за изпълнение) поискайте оглед. В повечето случаи той е безплатен. Така ще имате твърда оферта и няма да бъдете притеснени, че крайната цена ще бъде по-висока от тази, която можете да си позволите.

Ами ако нещо се счупи?

Човешко е, няма спор! Но когато става дума за професионалисти, няма място за компромиси. Изискайте потвърждение, а най-добре и подписване на договор, за да сте сигурни, че ще получите обезщетение при повреда на имущество по вина на екипа.

Очаквайте още полезна информация в следващите публикации.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg