Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Какво трябва да знаем когато търсим фирма за преместване

30 Септември 2017г.
Какво трябва да знаем когато търсим фирма за преместване

Преместването в ново жилище е глобална промяна, която не се случва много често. Поради това не всеки може да се похвали с натрупан опит по тези въпроси.  Преместването винаги влияе върху портфейла и нервната система, но не и ако сте предварително подготвен.


Най-добрият начин да го направите е да наемете фирма за преместване с професионални хамали. Те ще ви помогнат не само със самото преместване, а и в неговата организация.


Естествено ще има неща, които трябва да свършите сами, като опаковането на личните си вещи. Добре е да сложите тежките неща в куфар на колелца, а останалите кутии да не надвишават 30 кг. за да са удобни за носене.

Бельото в чекмеджетата не е задължително да се прехвърлят в кутия –може да си ги оставите на място, като ги увиете с найлон.  По този начин ще спестите времето за разопаковане.


Създайте си стройна система за маркиране и надписване на кутиите за да си спестите много нерви след това.

При избора на фирма за преместване много от собствениците не влагат съответното старание за да намерят адекватен изпълнител или просто не разполагат с време за това. Това е голяма грешка.  Ако се погрижите за избора предварително, може да спестите много несигурност, труд, нерви, пари.


Хамалите на една добра фирма за преместване ще ви  предоставят лесен монтаж и демонтаж на вашите мебели, за да не се чудите как ще минат през тесни отвори някои обемисти предмети.


Все пак за какво да гледаме при избора на фирма за преместване?

1.                     Една добра фирма непременно има добър сайт с лесен за употреба интерфейс.  Обикновено компаниите инвестират в подобна реклама.


2.                     Разгледайте мнения от клиенти на фирмата.


3.                     В сериозните фирми всички цени на услуги са представени в сайта. Абсолютно всичко, така че да може лесно да разберете колко ще ви излезе исканото от вас. Някои дори предлагат твърда цена, което още повече улеснява избора на фирма за преместване.


4.                     Попитайте дали се предлагат всички необходими услуги по товарене, транспортиране и разтоварване, а не да се озовете на новото място и тепърва да търсите друг изпълнител.


5.                     Гаранции. Всяка себе уважаваща се компания дава гаранция за безопасността на вашите вещи.  Вижте дали са съгласни да подпишат договор, който включва подробно описани дейности, дата, цена и отговорността на самата фирма.


6.                     В добрите фирми за преместване на багаж не може да чуете думата „не мога“ и да видите пияни или зле облечени хамали.


7.                     Собствен автопарк. Нещо повече, той трябва да включва не само няколко стари буса, а различни видове автомобили и най-вече с падащ борд. Така ще може да ви предложат най-икономичния във вашия случай транспорт, който д пренесе бързо и безопасно имуществото ви.


8.                     Много голям плюс е наличието на професионални хамали. Това са специално обучени хора, които могат да ви спестят много нерви, да предотвратят излишни надрасквания на хладилника, гардероба, счупени телевизори или скъсани дивани.


9.                     Обработката на заявката е друг показател по който да видите възможностите на фирмата. Ако ви отговорят бързо и вежливо с точна цена това е добър показател че фирмата е коректна.


Професионалните хамали винаги могат да ви дадат добри съвети за преместване.

Първата стъпка и може би най-важната при избора на фирма за преместване е да съберете информация за всички действащи компании от вашия град или този в който ще се местите, които се занимават с транспорт и предоставят хамалски услуги. С помощта на Интернет не е трудно да намерите телефонните им номера.


Основното нещо, което трябва да разберете е какви услуги предлагат и на какви цени. Ето защо е най-добре лично да посетите офиса на фирмата в която ще ви бъде отговорено на всички въпроси, а още по-добре е да се направи оглед на място. Проверете дали фирмата предлага безплатни огледи за да видите дали се отнасят сериозно към работата си.


Второто нещо, което трябва да проверите е мненията на клиенти на компанията и позиционирането им на пазара. Дали предлагат много ниски цени в които вероятно има някакъв капан или излишно високи цени, най-добре да се спрете на златната среда.

В крайна сметка всичко е индивидуално и зависи от съответния случай. С малко усилия и труд съм сигурен, че ще успеете. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg