Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Хамалски и транспортни услуги на достъпни цени

24 Януари 2015г.
Хамалски и транспортни услуги на достъпни цени
Хамали Оникс е фирма за хамалски и транспортни услуги с дългогодишен опит в бранша.Ние можем да Ви предложим качествено преместване на вашето имущество на съвсем приемливи цени.

Извършваме безплатен оглед на място, с цел да се запознаем с конкретните изисквания на клиента и всички особености на преместването.Това е най-добрия начин познат до момента за определянето на крайната цена за услугата от която се нуждаете особено ако става въпрос голямо количество вещи.

В случай, че нямате нужда от хамали и ви е необходим само транспорт,ние можем да ви предложим лесно решение на вашия проблем. Разполагаме с различни по обем товарни бусове и камиончета с падащ борд удобни за превоз на всякакви товари.
Разчитайте на нашия професионализъм и качествено обслужване за доставката на вашите не само за района на София, но и в цялата страна.

Независимо дали става въпрос за преместването или превозването на малко домакинство или мащабно офис оборудване, Хамали Оникс са винаги на среща в решаването на вашия проблем.Защото за нас няма прекалено малка или прекалено голяма работа. 
Ще останете приятно изненадани от качеството и цената на предлаганите от нас транспортни и хамалски услуги.

 
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg