Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Хамалски и транспортни услуги в София от Хамали Оникс

22 Май 2014г.
Ако някога имате нужда от преместване на вашето имущество на приемлива цена,значи сте попаднали на точното място.Ние от Хамали Оникс можем да Ви предложим качествени хамалски и транспортни услуги за преместване на вашият дом или офис както в София,така и в цяла България.

Разполагаме с екип от опитни хамали и различни по обем товарни бусове и камиончета с падащ борд, и можем да ви предложим много изгодни оферти за транспорт и преместване на вашето обзавеждане и оборудване.Извършваме безплатен оглед на място с цел да се запознаем с особеностите на желаната от вас услуга и да ви дадем възможно най-изгодна цена.

Можете да се възползвате от нашите допълнителни услуги по разглобяване,опаковане и сглобяване на вашите мебели.Ние имаме нужния опит и пособия за изпълнението на една такава задача,която доста често се оказва сравнително трудна за един обикновен човек.

Ако решите да изберете Хамали Оникс за ваш партньор в преместването,ние няма да ви разочароваме.В наше лице ще срещнете екип от професионалисти които напълно ще оправдаят вашите очаквания по отношение на цена и качество на услугата която желаете.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg