Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Хамали Оникс - Качествени Премествания в София и Страната.

2 Юни 2015г.
Хамали Оникс - Качествени Премествания в София и Страната.
Идва лятото, най-подходящия сезон за съчетаване на полезното с приятното. Ние от Хамали Оникс можем да Ви предложим страхотни летни оферти за преместване на вашето имущество не само в София, но и в цялата страна.

Независимо дали сменяте квартира, премествате вашия офис, подменяте вашето обзавеждане с ново, или просто имате нужда от почистване на вашето мазе,таван или гараж. Ние от Хамали Оникс сме винаги на среща да решим всеки един ваш проблем свързан с: пренасяне,превозване,опаковане,разглобяване,почистване,извозване,товарене и разтоварване.

Възползвайте се от нашето предложение за безплатен оглед на място (при по-мащабни премествания) при, който ще направим пълен списък със всички вещи и ще Ви изготвим оферта с окончателна цена.

Ако имате по-малко вещи за превозване просто ни се обадете и ще ви дадем изгодна оферта по телефона. Нашият сплотен и дисциплиниран екип от опитни хамали е винаги на ваше разположение - без почивен ден. Ние ще Ви помогнем в избора на превозно средство с подходящ обем в зависимост от количеството на вещите.Ще Ви дадем полезни съвети за вашето преместване и ще се опитаме да сведем вашите разходи до минимум без това да се отрази на качеството на услугата.

Ние от Хамали Оникс винаги подхождаме с професионализъм и съобразителност към всеки един клиент. От нас може да очаквате коректно отношение,прозрачни условия и специално внимание към вашето имущество във всеки един момент на вашето преместване. 

Ние обещаваме да оправдаем и надминем вашите очаквания по отношение на качеството и цената на всяка една услуга. 
  
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg