Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Хамалите - всички ли са еднакви

10 Март 2018г.
Хамалите - всички ли са еднакви

Видове хамалски услуги

Повечето хора влагат погрешен смисъл в думата „хамалин“. Най-често си представят груби хора, немарливи, които със сигурност ще счупят нещо или просто ще нахвърлят вещите ви в безпорядък. Със сигурност тази представа не е случайна, все пак хора има всякакви, но ако не искате да се уверите лично, че такива хора съществуват, предлагаме ви да заложите на доказани имена в бранша и препоръчани от приятели фирми за хамалски услуги.

Хамалите са хора, които могат да ви бъдат от изключителна полза при преместване на лични вещи и покъщнина от едно жилище в друго, без значение дали двата адреса са в рамките на населеното място или се извършва междуградски превоз. При заявка за транспортни услуги – товарно такси, бус под наем, камион с падащ борд, може да се възползвате и от опитни хамали.

Какво правят хамалите?

·         Разглобяване на мебели, опаковане и пренасяне, товарене в превозното средство.

·         Нанасяне на мебелите в новото помещение, сглобяване и подреждане.

·         Опаковане и пренасяне на електроуреди – перални, телевизори, хладилници и т.н.

·         Почистване на помещението преди нанасяне, както и след разопаковане на багажа.

·         Обезопасяване на багажа и успешно транспортиране.

Разбира се, не е нужно всички тези услуги да се използват, но някои от тях могат значително да улеснят процеса на преместване. Например разглобяването и сглобяването на мебели. Не е задължително всеки да разбира от всичко, затова може да се доверите на опитни хамали. Правилното опаковане е изключително важно за безопасното транспортиране и опазване на вещите здрави. Ако не разполагате с нужните материали или нямате време/познания да го направите сами, хамалите могат да ви съдействат с подходящи опаковъчни материали, както и самите те да опаковат вашите вещи.

Хамалските услуги са изключително подходящи при преместване на дома, офиса, за изхвърляне на стари вещи (мебели, уреди и т.н.) на специални за целта места, пренасяне на тежки и обемни предмети и още много други.

Професионалните хамали не са немарливи и груби хора, те са силни, опитни, внимателни към вашите вещи и ценности, отговорни и дискретни. Избирането на фирма за хамалски услуги с опит е гаранция за бързо преместване, качество и удовлетворяващ краен резултат.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg