Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Топ цени за преместване на мебели и багаж в София и страната

4 Юли 2016г.
Топ цени за преместване на мебели и багаж в София и страната
Възползвай се от нашите изгодни летни оферти за преместване на мебели, превоз на багаж в за София и страната. Ние от Хамали Оникс можем да ви предложим ясни и точни цени, бързо и евтино пренасяне и транспортиране на вашите вещи до всяка точка на България.

Превоз на мебели и багаж без хамали

Превоз на малко / средно / голямо количество мебели и багаж с обемен закрит бус или камионче с падащ борд в София на цени от 30 до 50 лева на курс без ограничение на времето.

Превози в страната от/до София на цени от 50 до 65 стотинки на километър в зависимост от разстоянието и обема на товарната кола. Заплащат се и двете посоки! Можем да ви дадем индивидуална оферта с точна цена за всяка една дестинация в България на тел. 0893 484 770.

 

Преместване на дома и офиса от опитни хамали

Двама хамали с бус или камионче с обем от 12 до 20 м3 в София - 49 лева / час. Минимално време за наемане - 2 часа!
Превоз с един човек - шофьора за товарене и разтоварване - 37 лева/час. 
Можем да ви предложим индивидуална оферта с точна(крайна) цена за преместване с един, двама и повече хамали с опаковане и де/монтаж на мебели.

Минималната цена за на наемане на бус с шофьор - хамалин за товарене и разтоварване в София е 50 лева.
Минималната цена за преместване и превозване  на 1-2 едри предмета (печка,пералня,мека мебел) или малко багаж в София от 2-ма хамали  60 -70 лева.

Частично / цялостно преместване на жилище или офис

В зависимост от количеството на вещите и вашите изисквания можем да ви предложим безплатен оглед на място или оферта за преместване с крайна цена още по телефона!


Гарантираме ви бързо и качествено обслужване на съвсем приемливи цени! Просто се свържете с нас и ние ще ви предложим възможно най-добрия вариант за преместване в зависимост от вашия конкретен случай!
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg