Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Преместване на пиано в София

18 Април 2014г.
Преместване на пиано в София
Хамали Оникс предлага евтино и качествено преместване на пиана и рояли в София.Ние имаме дългогодишен опит в преместването на тежки предмети.Разполагаме с екип от опитни хамали - професионалисти познаващи в детайли своята работа.

Пренасянето на едно пиано,съвсем не е лесна работа.Това е една изключително тежка и непосилна задача свързана с много тънкости и физическа сила,която не е за всеки.Освен това е необходим специален вид транспорт с падащ борд.Но ние от Хамали Оникс познаваме естеството на тази сложна работа и можем да Ви уверим,че ако решите да ползвате нашите услуги по преместване на вашето пиано,значи то е в сигурни ръце.

Можем да Ви предложим безплатен оглед на място за да се запознаем с особеностите по пренасянето и да изготвим оферта с крайна цена.В най общия случай,цената се определя от броя на етажите,тежестта на пианото и наличието на товарен асансьор. 

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg