Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Преместване на мебели в нова квартира в София

6 Август 2018г.
Преместване на мебели в нова квартира в София

Преместването на мебели е трудоемка задача. Още повече когато не искате да ги изхвърляте, а само да ги преместите от едно място на друго. Този процес е доста деликатен и трябва да бъде извършен от квалифициран персонал.

 

Ето защо, най-удобният вариант е да се обърнете към фирма за хамалски услуги. Като за начало ще е необходимо да се направи оглед на мебелите, които ще се местят, за да може да се прецени как най-добре да се свърши работата. След това в дома ви ще дойдат професионалисти от фирма за хамалски услуги и ще се заемат с разглобяването на мебелите.

 

При разглобяването трябва много да се внимава, защото някои от частите са лесно чупливи. Фирмите за хамалски услуги разполагат с набор от инструменти, с които да си служат по време на разглобяването на мебелите. Много внимателно се отстраняват всички дребни елементи като винтове и др. и се опаковат по комплекти. По-големите части се опаковат внимателно в кашони, за да не се наранят по време на извозването. Всички лични вещи се опаковат отделно и се натоварват в камиона заедно с мебелите.

 

Всички чупливи вещи също се опаковат внимателно, като се използват подходящи материали. Всички части от мебелите трябва да бъдат комплектовани при опаковането. Камионите, които използват фирмите за хамалски услуги са с голям капацитет и в тях могат да бъдат натоварени всички ваши мебели. Така не се налага да се правят няколко курса, за да се пренесе всичко. Освен мебели, фирмите за хамалски услуги предлагат и извозване на всякакви видове електроуреди. За тях се използват подсилени кашони за по-добра зашита по време на пътя. 

 

Камионът извозва мебелите през града до новият ви дом, където служителите от фирма за хамалски услуги разтоварват всичко. Комплектите за мебелите се подреждат в стаите, в които е предвидено да стоят. Служителите на фирмата започват да сглобяват една по една частите, като се стараят всичко да си бъде на мястото.

 

Когато мебелите са вече сглобени и поставени по местата си, се разтоварват и всички лични вещи. Фирмите за хамалски услуги използват най-добрите материали за опаковане. Те знаят кое е най-добре за вашите мебели и как да ги предпазят  от всякакви драскотини и счупване.

 

 

Добре  да сме наясно,че преместването на мебели е отговорно начинание, което трябва да се изпълнява от квалифициран персонал. Ако ви предстои преместване в нов дом в София, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще помогнем преместването ви да премине по най-гладкия, приятен и бърз начин.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg