Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Преместване на Жилище в София от Хамали Оникс

30 Юни 2015г.
Преместване на Жилище в София от Хамали Оникс
Дошъл е момента за преместването на вашето жилище в София? И може би вече търсите коректна фирма за хамалски услуги, която да се заеме с тази трудоемка задача от начало до край? Не търсете по далеч от Хамали Оникс. Ние ще преместим вашето имущество в София на съвсем приемлива цена.

Със нас вашите вещи са в сигурни ръце и няма нужда да се притеснявате, че някои от тях ще бъдат повредени или изгубени. 
За нас няма прекалено голяма или прекалено малка работа. Ние можем да Ви предложим частично пренасяне на няколко вещи или цялостно обзавеждане с опаковане и де/монтаж на мебели при много изгодни условия.

Възползвайте се от нашето предложение за безплатен оглед на място в случаите когато имате повече мебели и багаж за преместване. Или просто ни се обадете по телефона за изгодна оферта с твърда или приблизителна цена. А можем да Ви предложим оферта "Заплащане на Час" за хамали + товарен бус или камионче с подходящ обем в зависимост от количеството на мебелите.

Ако решите да се спрете на нас ще бъдете приятно изненадани от качеството и цените на нашите услуги, като същевременно Ви обещаваме да оправдаем напълно вашите очаквания за едно гладко и безпроблемно преместване без стрес и излишни нерви. 


Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg