Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Преместване на Домашно Обзавеждане в София

22 Септември 2015г.
Преместване на Домашно Обзавеждане в София
Независимо дали имате нужда от частично преместване на вашите лични вещи или цялостно пренасяне на вашето домашно обзавеждане, винаги може да разчитате на Хамали Оникс  да свърши тази тежка задача вместо вас. Ние сме фирма с дългогодишен опит в областта на хамалските и транспортни услуги базирана в София и можем да ви гарантираме коректно отношение и качествено обслужване на съвсем приемливи цени.

С нас вие можете да бъдете спокойни, че всичко ще мине гладко, безпроблемно и нищо няма да бъде счупено, изгубено или повредено. Вашите мебели-вещи ще бъдат внимателно изнесени, добре подредени и укрепени в камиона и безопасно транспортирани до новото жилище в София или където и да е в България. Като допълнение към нашите услуги можем да Ви предложим де-монтаж и опаковане на вашите мебели със собствени консумативи.

Как Формираме цените?

1.) При по мащабно преместване с голямо количество мебели и багаж - предлагаме безплатен оглед на място в удобно за клиента време. Целта на този оглед е да се запознаем максимално точно със всички особености като: количеството на вещите, броя на етажите, наличието на асансьор и други. А също така и вашите изисквания - ще имате ли нужда от разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на вашите мебели при което ще ви изготвим оферта с окончателна цена.

2.) При по-малко вещи за пренасяне не е нужно да се прави оглед и можем да Ви дадем оферта с твърда цена още по телефона.

3.) В случаите когато има повече от един адрес на товарене и разтоварване и е трудно да се прецени колко време ще отнеме вашето преместване можем да Ви предложим заплащане на час при следните ставки:
– Хамали - 12 лв./час на човек
– Транспорт - 25 лв./час.

Възползвайте се от нашите услуги и ние Ви обещаваме, че вашите очаквания за качество и цена ще бъдат напълно оправдани!

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg