Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Преместване и превозване на имущество от Хамали Оникс

24 Юли 2014г.
Преместване и превозване на имущество от Хамали Оникс
Може би всеки един от вас, поне един път в живота си е имал нужда да премести и превози своето имущество от едно място на друго.Това е една доста неприятна и трудоемка задача свързана с един куп организационни проблеми и време, която не е по силите на всеки.

Обикновено възникват доста въпросителни, като: От къде да намеря подходящ транспорт? Дали приятелите ми ще могат да ми помогнат с пренасянето на целия този багаж? Дали биха се справили с по-тежките предмети по стълбите? Има ли смисъл въобще да ги ангажирам с моите проблеми? От къде да купя опаковъчни материали? Ако наема по-малък бус, дали багажа ми ще се събере вътре? И прочие и прочие.

Ние от Хамали Оникс имаме решение за вашия проблем с преместването.Ние сме професионалисти с дългогодишен опит в този бранш и можем да ви уверим, че вашето имущество е в сигурни ръце.Ние можем да ви предложим широк набор от транспортни и хамалски услуги.Разполагаме с подходящ транспорт,екип от опитни хамали и необходимото оборудване за едно гладко и безпроблемно преместване и транспортиране на вашите вещи.

Можем да Ви предложим безплатен оглед за да се запознаем с всички особености и изисквания от ваша страна.Ще се постараем да бъдем ясни и точни в отговорите на вашите въпроси относно условията на преместването и крайната цена на услугата.

Ако решите да се спрете на нас, ние няма да ви разочароваме. Напротив, ние напълно ще оправдаем вашите очаквания за качество и цена на желаната от вас услуга. 

Хамали Оникс - цените определяме заедно!  
Сподели

Коментари

Гост 24 Юли 2014г.
Страхотни сте! Пълен напред!
Petar Stoyanov 24 Юли 2014г.
Браво много хубава статия.Добре написана.
Гост 4 Август 2014г.
Страхотна публикация! Браво!
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg