Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Превоз-Пренос на Мебели и Багаж в София-Цени

3 Септември 2016г.
Превоз-Пренос на Мебели и Багаж в София-Цени
Искате да преместите вашето обзавеждане от едно място на друго в София? Ние от Хамали Оникс ще Ви помогнем в пренасянето на вашите мебели и багаж на съвсем приемливи цени. Ние сме фирма за хамалски и транспортни услуги изцяло фокусирана към нуждите на клиента. Ето защо можем да ви предложим различни варианти за преместване на имущество - от малко багаж до цяло обзавеждане с опаковане, разглобяване и обратно сглобяване на мебели.

Просто ни се обадете на тел. 0893 484 770 и ние ще ви предложим възможно най-добрия вариант в зависимост от вашите конкретни нужди. Какво имаме в предвид? Можем да модифицираме всяка една стандартна услуга спрямо вашите изисквания.

Какво можем да Ви предложим?

  • Обикновен превоз на мебели и багаж без хамали с обемен товарен бус (12 куб.м3) или камионче с падащ борд (20 м3) на цени от 30 до 50 лева за курс в София без ограничение на времето, или 20 - 25 лв/час. за по-дълго ползване.  Нашите превозни средства събират от 1 диван до напълно обзаведен 2-стаен апартамент на едно зареждане.
  • Преместване на мебели и багаж с 2-ма хамали и транспорт на цени започващи от 70 лева за единични едри предмети - мебел/битов уред в рамките на София без ограничение на времето.

  • Превоз - пренос малки и големи домакинства, офиси на цени от 49 лв. на час за 2-ма хамали + транспорт в рамките на София или 25 лв./час за превоз и 12 лв./час за всеки един човек. След първите два часа закръгляме цената на всеки 30 минути за да не плащате за цял започнат час в случай, че приключим по-рано.

  • Индивидуални оферти с крайна цена за частично и цялостно преместване на обзавеждане с опаковане и де-монтаж на мебели включващи безплатен оглед на място и ориентировъчна цена още по телефона.

  • Хамали под наем без превоз - при доставка на мебели от магазин, за разместване на мебели в различни стай или за товарене / разтоварване в / от чуждо превозно средство. Цени - 15 лв./човекочас или твърда цена без време.

  • Превоз на мебели и багаж с наши хамали само при товарене или разтоварване.

  • Оферти за преместване с различна цена - само с разглобяване или само със сглобяване (опаковане) на мебели.

  
Ние от Хамали Оникс ви гарантираме качествено обслужване на конкурентни за този бранш цени. Ще ви консултираме напълно безплатно и ще ви предложим оптималния ценови вариант спрямо вашите нужди, изисквания и бюджет. 

Обадете ни се за оферта още сега! Разгледайте подробни цени за всички услуги.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg