Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Превоз на Мебели и Багаж за София и Страната

25 Април 2016г.
Превоз на Мебели и Багаж за София и Страната
Хамали Оникс ви гарантира едни от най-добрите цени за превоз на мебели и багаж в София и страната. Ние сме фирма с дългогодишен опит в областта на хамалските услуги и транспорта, основно фокусирани в преместването на дома и офиса.

Превоз на домашно и офис обзавеждане в София - цени

Превоз на мебели и багаж за района на София на цени от 30 до 50 лева за курс в рамките на града без ограничение на времето. Услугата включва транспорт с бус или камионче с падащ борд събиращи от едностаен до 3-стаен апартамент на едно зареждане с обем на товарните помещения: 12, 16 и 20 м3 (кубични метра)

Желателно е вещите да бъдат предварително свалени във или пред входа на сградата и готови за товарене още със самото пристигане на превозното средство. На ваше разположение е опитен шофьор - хамалин който подрежда и укрепва предметите в товарното помещение. 

Можем да ви предложим помощ от шофьора при сваляне и качване на багажа до всеки един етаж срещу допълнително заплащане от ваша страна. 
  
 

Превоз на багаж в страната - цени

Превоз на багаж на къси и дълги разстояния в страната - от / към София на цени от 0.45 до 0.65 лв./км. в зависимост от обема на желаното превозно средство - бус или камионче. Заплащат се и двете посоки! 

Преместване на мебели и багаж в София

Можем да ви предложим комбинирана услуга "Превоз - Пренос" на мебели, багаж, покъщнина с 2-ма и повече хамали на много изгодни цени.
  • Преместване на 2 предмета - мека мебел, битов уред или малко багаж на твърда цена от 70 лева в рамките на София.
  • Пренасяне на 3-4 предмета в София от 2-ма хамали + транспорт на твърда цена от 80 лева.
  • Преместване до 5 едри предмета - мека мебел или битови уреди с малко багаж в София на цена 90 лева.

Предлагаме безплатен оглед на място при по-мащабно преместване. При по-малко количество мебели и багаж можем да ви дадем крайна цена още по телефона.

 

Хамалски услуги и транспорт - цени на час

Хамали - 12 лева/час на човек, транспорт - 25 лева /час. Стандартна цена за ползване на екип от 2-ма хамали и превоз в София - 49 лева на час. Минимално време за наемане - 2 часа или 98 лева. Цената се закръгля на всеки половин час (30 минути) по 25 лева. Тоест 2 ч./30 мин = 125 лева, 3 часа = 150 лева, 3 ч./30 мин = 175 и 4 часа = 200 лева. 

Преместване в страната

При определянето на цените за преместване в страната (от/до София) взимаме в предвид: количеството на вещите, разстоянието, наличие на асансьор в сградата, ще имате ли нужда от разглобяване на част от мебелите. Можем да ви дадем ясна и точна цена за преместване на вашето имущество до всяка точка на България. При необходимост ще ви предложим безплатен оглед на място и ще ви изготвим оферта с крайна цена.
Потърси ни за изгодна оферта още сега на тел. 0893 484 770. Ние от Хамали Оникс Ви гарантираме бързо и качествено обслужване на съвсем приемливи цени.
Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg