Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Кой и защо има нужда от хамалски услуги?

4 Април 2017г.
Кой и защо има нужда от хамалски услуги?

Фирма за хамалски услуги - професионална работна сила, която може да използвате в удобно за вас време,  чрез предварителна уговорка за помощ, преместване, превоз, транспорт, монтаж и демонтаж, почистване и пренареждане, товарене и разтоварване на тежки мебели.

Частни лица за преместване на квартири

Смята се, че повечето ползватели на тези услуги са лица, които пренасят имота си в новозакупено жилище или офис. Това е вярно само от части, тъй като професионалните хамалски услуги са търсени не само от частни лица, които се нуждаят от преместване, но също така и големи компании.

Малкия и средния бизнес се нуждае от хамалски услуги

Освен това, юридическите лица често наемат хамали за извършване на товаро-разтоварни работи и други специфични за ситуацията дейности. В случай, че дадена компания се нуждае от прехвърляне на офиси, оборудване и машини, рафтове с извършване на физически трудна работа, често на служителите им е много трудно или невъзможно да ги преместят, затова се наемат фирми за хамалски услуги и товарачи.

Фирмите за хамалски услуги имат не само необходимото умение, но и специализирано оборудване за вдигане, превоз на багажа, подходящ транспорт и често се налага да притежават гараж или склад. Може да се наемат само отделни хамали и товарачи, но тогава вие трябва да мислите за транспорта, складирането, организацията и всичко друго за което се сетите.

Също така, дори на държавните организации понякога се налага да използват хамалски услуги, но ако тази нужда е постоянно по-добре да имате собствена бригада от хамали. В този случай ще трябва шефовете да предвидят допълнително разходи за заплати, социално осигуряване и данъци на щатните хамали, което може да бъде нерентабилно. Ако имате подобна, тежка работа от време на време е по-добре да сключите договор за поддръжка с някоя фирма за хамалски услуги, като Хамали Оникс. Тя може да събере необходимата бройка хамали за случая и така да платите само за това, което наистина е извършено.

Хамали за сезонен бизнес

Друг вариант е да се викат хамали само за усилване на вече събраните нужди на компанията. Това се случва при поемане на голяма поръчка с която трудно може да се справите сами. Съгласете се, че е по-изгодно, отколкото загуба на време! Пример за това е сезонния бизнес, които често има необходимост от прибягване до трети лица, товарачи и хамали.

Професионалистите лошо не работят

Що се отнася до качеството на хамалските услуги, може да кажем, че то се определя до голяма степен от скоростта, с която хамалите са в състояние да изпълнят задачата.

Например, когато става дума за работа в склад, компанията ви осигурява бригада от хамали, които имат съответните разрешителни и са специализирани в операции за товарене,  разтоварване,  сортиране, опаковане и маркиране на стоки.

Практиката показва, че съгласуваността и ефективността на тяхната работа зависи от заплатите на работниците, така че всяка фирма си поема своя собствен риск.

Всеки сам решава дали да наеме начинаещи хамали за по-малко пари или опитни  хамали на регулярна основа и да осигури благоприятни условия за сътрудничество. Хамали Оникс имат набран опит през годините, качествено оборудване и модерен транспорт, благодарение на което ще ви предложи най-добрите условия и диференциран подход специално за вашите нужди.

Сподели

Коментари

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg