Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Хамали Оникс - Хамалски услуги в София

Хамали Оникс е фирма с дългогодишен опит в областта на транспортните и хамалски услуги базирана в София. Наши основни приоритети са ниските цени и доброто качество на нашите услуги, благодарение на които успяхме се утвърдим като една от водещите фирми за преместване в София.

Най-важното за нас са добрите отзиви от доволни клиенти. Това което ни отличава е различният и ясен начин за ценообразуване на нашите услуги в пренасянето и транспорта. Нашата дейност е ориентирана към преместване на жилища, офиси и търговски обекти на фирми и физически лица. Ние разполагаме с желанието, умението и нужния опит да преместим вашето имущество не само в София, но и в цяла България.

Нашата основна цел е да направим вашето преместване възможно най-гладко и на добра цена, за да ни потърсите отново.

Какво Може да Очаквате от Нас?

Хамалски услуги София-цени
 • Коректно Отношение - винаги спазваме крайната договорена цена! Без скрити такси - прозрачни условия.
 • Качествено Обслужване - винаги подготвени, широк набор от инструменти и пособия, внимателно отношение към всяка една вещ.
 • Достъпни Цени - ежедневни отстъпки и седмични промоции. 
 • Голямо Разнообразие от Услуги - превоз, пренос, преместване, доставки, опаковане, де/монтаж, почистване, извозване, изхвърляне и още..
 • Различни по Обем и Вид Превозни Средства - за нуждите на всеки един клиент, спрямо вида на товара.
 • Винаги Точни и Навреме - на всеки един адрес.
 • Винаги на Разположение - 7 дни в седмицата - 365 дни в годината.
 • Бърза Реакция - до 45 мин. за цяла София.
 • Екип от Опитни Хамали - повечето от които студенти - добре подготвени. 
 • Безплатен Оглед - в удобно за клиента време опис на вещите,оферта с окончателна цена съобразена с бюджета.
 • Гъвкаво Ценообразуване - възможност за плащане на час или фиксирана цена.
 • Преместване - Превоз и Доставки на Дълги Разстояния - от София до всички точки на България и обратно.
 • Помощ - Съвети - при избор на подходящ транспорт, услуга, маршрут, опаковане... изцяло в полза на клиента.
 • Голяма Усмивка от Нашия Екип.

Какво Предлагаме и Как Работим?

Хамалски услуги София-цени
Смеем да твърдим, че в Хамали Оникс предлагаме хамалски услуги с високо качество и на изключително конкурентни за бранша цени. Извършваме пълен набор от транспортни и хамалски услуги за преместване на дома, офиса и бизнеса. Пренасяне на тежки предмети пиана, апаратура и търговско оборудване.  Доставка на кашони, разглобяване, опаковане и обратно сглобяване на мебели. 

Предлагаме и много допълнителни услуги свързани с: изхвърляне на стари мебели, почистване на мазета и тавани, извозване на битови и строителни отпадъци до сметище, хамали под наем в София, превоз на стоки, мебели и багаж.

Нашето основно предимство е, че можем да ви предложим безплатен оглед на място или да ви дадем окончателна цена за желаната от вас услуга още на момента - по телефона. Предлагаме също така алтернативен вариант за ползване на хамали и транспорт в София - "Заплащане на Час" 
Хамалски услуги София-цени
Разгледай подробен списък с цени за хамалски услуги. Избери най-подходящия вариант за преместване в зависимост от твоите индивидуални нужди!

За нас няма прекалено малка или прекалено голяма работа. Нашата основна цел е да посрещнем нуждите и изискванията на всеки един клиент.

От обикновен превоз на багаж до пренасяне на цяло имущество, с Хамали Оникс можете да сте спокойни, че вашите вещи са в сигурни и опитни ръце. 
95% от клиентите ни препоръчват - позвънете ни сега и разберете защо!
0893 484 770 / 0885 714 966 - Работим без почивен ден.
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg