Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Почистване на мазета и тавани в София

Имате нужда от почистване на вашето мазе или таван, но не можете да се справите сами? Няма страшно ние от Хамали Оникс предлагаме професионално почистване на мазета,тавани,гаражи и други помещения в София на съвсем приемливи цени.  

Почистване на мазета в София

Хамали Оникс предлага качествено почистване на мазета в София на цени от 150 до 200 лева за 1 помещение до 15 кв.м. Крайната цена за услугата определяме в зависимост от големината на помещението, количеството и вида на отпадъците в него. Възможността за паркиране в близост до входа на сградата също влияе на цената. 

Извършваме почистване на общи части на мазета - коридори, гаражи и други помещения задръстени със стара дограма, електроуреди, стари мебели, битови и строителни отпадъци от всякакъв характер. Цената за подобно почистване варира от 15 до 20 лева за кубичен метър в зависимост от това дали преобладава повече битов или строителен отпадък.

Можем да ви предложим безплатен оглед на място в удобно за вас време за да се запознаем с особеностите и обема на работата и най вече да ви изготвим оферта за почистване с крайна цена.

Услугата "Почистване на мазе в София" включва следните етапи на работа: събиране на отпадъците в собствени чували, изнасяне от екип хамали, товарене в камионче или микробус и извозване до сметище в София.

В случай, че имате по-малко помещение за почистване - лично мазе със стандартен размер до 15 м2, ние от Хамали Оникс можем да ви дадем крайна цена за неговото почистване още по телефона. Средната цена на която обикновено почистваме лично мазе от боклуци в София е 150 -180 лева. 

Почистване на тавани в София

Почистването на таван в София е трудна задача тъй като в повечето случаи няма асансьор в сградата от където се изнасят отпадъците. Най честите клиенти на тази услуга се явяват хора които наследяват, купуват или продават апартамент с таванско помещение предимно в централните части на София.

Ние от Хамали Оникс разполагаме с дългогодишен опит в почистването на тавани от най-различни боклуци трупани с години. Нашите цени за чистене на таван в София варират от 200 лв. до 350 лева за 1 помещение. Ориентировъчно около 20 - 25 лева за кубичен метър. 

Разбира се също така предлагаме почистване на общи части на тавански помещения и стълбища на входове задръстени със стари мебели, електроуреди и непотребни вещи складирани с години. Всички те с течение на времето се превръщат в ненужен битов отпадък от който рано или късно искате да се отървете. 

При формирането на крайната цена за почистване на таван взимаме в предвид следните фактори. Големината на помещението, количеството на отпадъците в него, и от кой етаж ще се изнасят при липса на асансьор в сградата. Наличието на подходящо място за паркиране в близост до входа на блока също оказва влияние върху цената за почистване.

Огледът на място при почистване на таван в София е почти задължителна практика. Той може да се избегне само когато в помещението има малко на брой предмети, които могат лесно да бъдат изброени по телефона. Във всеки останал случай е желателно да се направи оглед, който ние от Хамали Оникс предлагаме напълно безплатно. 

Всички отпадъци извозваме до сметище. Издаваме фактура или квитанция пожелание на клиента. Гарантираме ви задоволство от добре свършената работа и пълна коректност по отношение на договорените цени. 

Вече 10 години ние от Хамали Оникс сме предпочитан партньор когато става въпрос за сравнително евтино и качествено почистване на мазета и тавани в София
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg