Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Извозване на Стари Мебели в София

Хамали Оникс предлагат бързо и евтино извозване на стари мебели в София на цени започващи от 50 лева. Изхвърляне на битови и строителни отпадъци на сметище, основно почистване на жилища в столицата от стара мебелировка, непотребни вещи и всякакви боклуци.  

Цените за извозване на стари мебели в София определяме в зависимост от 3 основни фактора:

  1. Количеството на мебелите
  2. От кой етаж ще се изнасят? 
  3. Има ли асансьор в сградата?

След кратък разговор по телефона, ние ще преценим дали е необходимо да ви посетим на място (безплатен оглед) за да се запознаем с обема на работата, като още преди това ще ви дадем ориентировъчна цена за услугата.

Или можем да ви дадем крайна цена още на момента в случай, че имате по-малко мебели / вещи за изхвърляне.

Примерни цени за извозване на стари мебели в София

Извозване на единични бройки стари мебели и електроуреди в София на цени от 50 до 60 лева за 1 предмет (диван, гардероб, шкаф, пералня), и по 10 лева за всеки допълнителен едро-габаритен предмет. Изнасяне на чували с битови (леки) отпадъци - 1 лев/чувал . Извозване на чували със строителни отпадъци (къртено) от 3 до 5 лв./чувал в зависимост от количеството.

Почистване на едностаен апартамент в София - изхвърляне стари мебели, уреди и дребни отпадъци на цени от 150 до 200 лв. Цената варира в зависимост от количеството на мебелите и броя на етажите при липса на асансьор в сградата. 

Почистване на 2-стаен апартамент в София - извозване на мебели, електроуреди и дребни боклуци на цени от 200 до 300 лева. Крайната цена определяме в зависимост от количеството на отпадъците и от кой етаж ще се изнасят при липса на асансьор. Цената включва: безплатен оглед, демонтаж на всички мебели и кухненски шкафове от стените, събиране на дребните отпадъци в собствени чували, изнасяне от хамали и извозване до сметище със собствен транспорт.

Почистване на 3-стаен апартамент - изнасяне на цяло обзавеждане - стари мебели , уреди и дребни боклуци в чували на цени от 300 до 400 лв. в зависимост от обема на отпадъците и от кой етаж ще се изнасят при липса на асансьор.

Забележка: Горепосочените цени са примерни. Можем да ви дадем точна цена след разговор по телефона или безплатен оглед на място.

Предлагаме изгодни оферти с пакетна цена за извозване на мебели от жилище в комбинация с почистване на мазе или таван.

До 30 % отстъпка от цената за изхвърляне на стари мебели в комбинация с преместване на багаж (обзавеждане).
Извозване на стари мебели в София
Обадете ни се на тел. 0893 484 770 за оферта още сега! Благодарение на дългогодишния ни опит в тази област ние от Хамали Оникс ви гарантираме бързо и качествено обслужване. Изключителна коректност по отношение на договорената цена.
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg