Хамали Оникс предлага качествени хамалски услуги в София на достъпни цени.Преместване на дома и офиса от опитни хамали без почивен ден.

Контакти

София, жк. Люлин, бл.362 вх.1
За контакти с нас: 0893 484 770 ; 0885 714 966
Работно време: всеки ден от 08:00 до 21:00
С радост очакваме вашите въпроси - Хамали Оникс
Привет от Хамали Оникс. Направите запитване относно услугата от която се нуждаете и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро. Можем да Ви предложим безплатен оглед на място, или да ви дадем приблизителна или крайна цена още по телефона. 

За да бъдем максимално точни в определянето на цената, ще ние е нужна следната информация от ваша страна.

От каква услуга се нуждаете? - 1).Частично преместване - малко мебели и багаж с хамали и транспорт, 2).Почистване на мазета и тавани, 3).извозване на стари мебели, 4).транспортна услуга - само превоз, 5).Само хамали без транспорт, 6).Само помощ от страна на шофьора, 7).Комплексна услуга за цялостно преместване на покъщнина + де/монтаж и опаковане на мебели.

От къде до къде? - Адресите в София или градовете в страната.

Какъв ще бъде товара? - мебели, багаж, машини, оборудване, строителни материали......

Колко и какви предмети ще се пренасят-превозват? - ако са мебели ще бъдат ли разглобени? Ако е багаж колко чувала, кашона - куфара ще бъдат? (това е важно за определянето на обема на необходимото за целта превозно средство - бус или камионче, съответно 12м3 - 18м3 или 20м3 куб.м.).

От кой етаж ще се свалят и на кой етаж ще се качват вещите?

Има ли в сградата асансьор? - и на двата адреса.

Желаете ли допълнителни услуги за де/монтаж и опаковане на мебелите? 
 
Ще можем ли да паркираме? - Ще може ли товарната кола да паркира пред входа на сградата и ако не, колко метра приблизително ще бъде отстоянието?

При запитване оставете вашето име и телефон за връзка в графа "Съобщение" и ние ще се свържем с вас до 1 час.

Или просто ни се обадете на тел. 0885 714 966 ; 0893 484 770 и ние ще Ви помогнем в избора на най-подходящия вариант за вас, като Ви дадем индивидуална оферта в зависимост от вашите изисквания.
Изпрати
Сподели
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg